Hvem er vi?

Om oss

Engers Byggmesterfirma er et svar til deg når du skulle trenge hjelp til små og store prosjekter. Det hender ofte at man trenger litt ekstra hjelp til forskjellige ting, og da stiller vi i Engers Bygmesterfirma mer enn gjerne opp!

Vi vet hvordan

Vi ivaretar kundens ønsker og behov, samt kommer med ideer, råd og inspirasjon slik at kundens drømmer og mål kan komme i oppfyllelse. Skulle du ha en litt gæren drøm er vi de du kan spørre! Vi hjelper deg med alt av tak, bad, terrasser og annen generell oppussing og rehabilitering. Vi administrerer også prosjekter for deg når flere fag er involvert slik at du vil få full hjelp og forståelse for prosjektet ditt.

Engers Byggmesterfirma er grunnlagt som en hjelp til det vi møter i hverdagen når både Engers malerfirma maler, og Takfornying er på tak. Vi får ofte spørsmål om hjelp til forskjellige snekkeroppgaver. Derfor er vi en hjelp til deg slik at du skal få rette fagfolk til rette prosjekter.

Vi er stolte av å kunne kalle oss et byggmesterfirma der Thomas Torheim er byggmester. Han gikk ut som snekkerlærling i 2008 og har hatt teknisk fagskole og mesterbrev siden 2019. Siden start har lidenskapen ført Thomas til mesterutdannelse og deretter ingeniør. Thomas er også energirådgiver for deg som ønsker å energi-effektivisere boligen din. Dette gjør at vi har en bred kompetanse som igjen fører til at vi kan bidra med nærmest alt i din villeste fantasi! Vi setter pris på å bli valgt som utførende for deg som ønsker å vedlikeholde boligen/hjemmet ditt.

«Vi skal være pålitelig og utføre god kvalitet som avtalt hver gang!»

Engers Byggmesterfirma AS

Andre avdelinger​

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaringer for å kartlegge ditt behov

Engers Malerfirma

Vi tilbyr alt av malertjenester for privatpersoner og næringsvirksomhet. Ta kontakt med oss for bestilling av befaring.

Husfornying AS

En liten bedrift med stor lidenskap for fornyelse Vi finnes for at du enkelt og rimelig skal fornye ditt hus. Sjekk ut nettbutikken vår!

Takfornying AS

Siden 2014 har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst fra å være en lokal aktør i Tønsberg til å bli den største aktøren i Norden.