Gi nytt liv til ditt hjem

Tjenester

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaringer for å kartlegge ditt behov

Energirådgivning

Vi oppfyller kompetansekravene og er registrert i Enovas energirådgiverregister. Vår energirådgiver hjelper deg å finne smarte løsninger til ditt prosjekt.

Nybygg

Fra planlegging til ferdigstillelse tar vi hånd om alle aspekter av konstruksjonen, og vårt erfarne team sikrer kvalitet i hvert trinn.

Tak

Vi kombinerer solid håndverk med pålitelige materialer. Enten det er reparasjon, utskifting eller nyinstallasjon, sikrer vårt dedikerte team at taket ditt er trygt, holdbart og estetisk tiltalende.

Oppussing & Renovering

Med fokus på detaljer og erfaring skaper vårt byggmesterfirma funksjonelle og estetisk tiltalende rom som gjenspeiler din unike stil.

Kjøkken & Bad

Oppussing av en fasade kan være omfattende, og det lønner seg ikke å ta lettvinte snarveier når fasaden din skal fornyes.

Terrasse & Uteområde

Med fokus på design og holdbarhet skaper vårt byggmesterfirma en inviterende og funksjonell uteplass som kompletterer ditt hjem.

Andre tjenester

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaringer for å kartlegge ditt taks behov

Engers Malerfirma

Vi tilbyr alt av malertjenester for privatpersoner og næringsbransjen. Ta kontakt med oss for bestilling av befaring.

Husfornying AS

En liten bedrift med stor lidenskap for fornyelse Vi finnes for at du enkelt og rimelig skal fornye ditt hus. Sjekk ut nettbutikken vår!

Takfornying AS

Siden 2014 har firmaet, kvaliteten og erfaringene vokst fra å være en lokal aktør i Tønsberg til å bli den største aktøren i Norden.