Energirådgivning

Vi oppfyller kompetansekravene og er registrert i Enovas energirådgiverregister. Vår energirådgiver hjelper deg å finne smarte løsninger til ditt prosjekt.

Ønsker du å gjøre din bolig mer energieffektiv? Da er du på rett sted! Vår energirådgiver står klar til å veilede deg gjennom prosessen med å optimalisere energiforbruket i hjemmet ditt.

Hvorfor Energieffektivisering?

Energieffektivisering handler om å gjøre smarte valg for å redusere energiforbruket i boligen din. Dette ikke bare bidrar til en grønnere fremtid, men det kan også spare deg for betydelige kostnader på lang sikt. Vår energirådgiver vil hjelpe deg med å identifisere områder der du kan forbedre energieffektiviteten og gi konkrete løsninger.

Energianalyse

Vår energirådgiver vil utføre en grundig analyse av boligen din for å identifisere energisluk og ineffektive systemer. Gjennom denne analysen vil du få innsikt i dagens energiforbruk og hvordan det kan optimaliseres.

Skreddersydde anbefalinger

Basert på energianalysen vil vår energirådgiver presentere skreddersydde anbefalinger for å forbedre energieffektiviteten. Dette kan inkludere forslag til oppgraderinger, isoleringstiltak, eller endringer i energisystemet.

ENOVA-Støtte

Vi er stolte av å oppfylle kompetansekravene og være registrert i Enovas energirådgivningsregister, noe som betyr at du kan dra nytte av ENOVA-støtte for gjennomføring av energieffektiviseringsprosjekter. Vår energirådgiver vil veilede deg gjennom søknadsprosessen og sikre at du får mest mulig ut av tilgjengelige støtteordninger.

Kontakt oss

Ta det første skrittet mot en mer energieffektiv bolig i dag! Kontakt vår energirådgiver, og la oss sammen skape en plan for å redusere din miljøpåvirkning og spare penger på samme tid. Vi ser frem til å hjelpe deg med å gjøre din bolig grønnere!